ZTE pregătește un telefon inedit

ZTE lucrează la un telefon inedit. Dispozitivul va avea partea din spate adezivă (cred că va avea un sistem de prindere) iar camera de selfie va fi dotată cu un senzor cu funcții de eye-tracking, care va permite utilizatorilor să interacționeze cu telefonul (de exemplu să facă scroll) fără să atingă dispozitivul.

Conform articolului ăsta, telefonul va avea un display de 5.5 inch, carcasa din aluminiu sau policarbonat, va veni cu mufă de încărcare USB Type C și va avea două camere de selfie, una sus și una jos, camere ce vor sesiza mișcările retinei și vor face sistemul de eye-tracking să funcționeze. Carcasa va fi disponibilă în diferite culori, iar partea adezivă va fi făcută din silicon, care se lipește de suprafețe prin apăsare.

ZTE pregătește un telefon inedit

Ideea acestui dispozitiv nu a aparținut ZTE, ci a venit de la comunitate, prin intermediul platformei CSX. Fanii au și-au postat ideile acolo și au votat. În finală au ajuns următoarele concepte:

  • Telefon cu funcții de eye-tracking
  • Telefon cu carcasă inteligentă – o carcasă care are un chip NFC și, la atașarea carcasei, se schimbă tema,pictogramele și eventual profilul
  • Telefon cu Android stock – ca ăla de pe Nexus-uri

Telefonul va fi lansat în 2017, dar încă nu e stabilită data exactă. Vă vom ține la curent.

Din echipa TechZip, Daniel e cu pozele. Eu, dacă eram fan ZTE, votam pentru telefonul cu carcasă inteligentă. Știu puțin cum funcționează conceptul, o chestie similară a făcut și Jolla.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.