Yahoo a adăugat iar funcția ce permite redirectarea mailurilor

După Mark Zuckerberg, care este un fan declarat al TechZip, am aflat că și Marissa Mayer, CEO la Yahoo, ne citește cu sfințenie. Apreciez totuși că distinsa doamnă a aplicat sfaturile noastre și a adăugat iar funcția ce permite utilizatorilor să redirecteze conturile de Yahoo permanent.

Doamnă Mayer, dacă ne citiți (și știu că ne citiți) țin să vă felicit pentru felul în care ați cotit-o, spunând răspicat că de fapt nu aveați de gând să scoateți funcția de redirectare, ci doar ați dezactivat-o temporar, în timpul unui proces de mentenanță menit să îmbunătățească funcținalitatea mail-ului.

După scandalul cu mailurile interceptate de către NSA știu că ați pierdut cam 1 miliard de dolari pe bursă, iar acum Verizon se gândește să nu vă mai cumpere.

De asemenea, apreciez că deși ați dat acces de bună voie NSA-ului la servere, de frică să nu dea guvernanții cu voi de toți pereții, acum chițăiți prin presă și îi cereți socoteală lui Barrack Obama, așa, măcar de ochii lumii.

Doamnă, știu și că dumneavoastră sunteți foarte capabilă, dar sunteți prost consiliată. Ia dați afară toți ciumpalacii ăia de vă îndrumă și angajați-ne pe noi. Jobul este sub demnitatea noastră, dar am accepta de dragul dumneavoastră, ca să vă ajutăm. Dar să ne sunați după ora 6 a României, că până atunci suntem salahori IT.

În altă ordine de idei, Yahoo a adăugat iar funcția de redirectare, a pus avocații pe guvern pentru scandalul cu mailurile interceptate, iar Verizon negociază foarte dur preluarea și amenință că retrage oferta.

Yahoo a adăugat iar funcția ce permite redirectarea mailurilor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.