Yahoo a scos funcția de forwardare automată de mailuri

Yahoo este un fel de Bianca Drăgușanu a presei internaționale de tehnologie. Mereu pe prima pagină, mereu cineva are ceva de rău de spus despre ei. Nu de mult vă povesteam că Yahoo e pe ducă și că cei care încă îl folosesc sunt speciali.

Pentru că știu și ei că au zilele numărate, salahorii IT de la Yahoo, probabil la cererea distinsei doamne Marissa Mayer, au dezactivat funcția care permitea utilizatorilor să facă forward automat de mailuri către o altă adresă.

Băieții ăștia nu sunt chiar tâmpiți, pentru că în felul ăsta mulți utilizatori care primesc mailuri importante pe Yahoo nu vor putea să își schimbe adresa de email. Funcția a rămas activă pe mailurile deja setate cu forward automat (că ar fi ciudat ca lui gigel@gmail.com să nu îi mai apară mailul forwardat acum 5 ani de pe gigel@yahoo.com), dar nu se mai poate activa de acum încolo.

Eu dacă aș fi unul dintre utilizatorii Yahoo, mi-aș seta un auto-responder (mesaj care se trimite automat celor care-mi trimit mailuri), în care le-aș băga un text de genul.

Bună ziua,

Am schimbat adresa de mail, dar ciumpalacii de la Yahoo nu mă lasă să fac redirect.
Vă rog să mă contactați pe razvan@techzip.ro. Începând cu data de 14 noiembrie 2016, voi șterge definitiv adresa de mail rajvy_fan_vitanclub@yahoo.com.

Cu stimă,

Eu în locul celor de la Yahoo, ăs cere bani la înmormântare. Adică aș permite utilizatorilor să facă auto-forwarding la mailuri, dar contra-cost. Dai bănuțu’, îți dau mailu’.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.