Xbox One X Project Scorpio poate fi achiziționat prin precomandă

În cadrul conferinței de presă Gamescom de duminică, compania Microsof a dezvăluit Xbox One X Project Scorpio, ediția limitată a celebrei console. Diferențele sale sunt doar de ordin estetic, vizibile atât pe consolă, cât și pe controller. Și ambalajul este de asemenea ușor diferit.

Microsoft a susținut că producerea de consle Project Scorpio va fi una redusă și această ediție a consolei va fi disponibilă doar pe perioada de precomandă. Aceștia au menționat și faptul că stația de jocuri va oferi un joc mai fin, la rezoluție 4K full Ultra HD. Cei cu ecrane de 1080p vor observa faptul că jocurile rulează mai repede și mai ușor decât înainte.

Consola pare a fi fost concepută să depășească consola celor de la Sony, PS4 Pro. Printre performanțele acesteia menționăm cei 12 GDDR5 de memorie RAM, 1 TB spațiu de stocare, 6 teraflopi de putere grafică, 320 GB/s de memorie ca lățime de bandă și procesor octacore. Xbox One X Project Scorpio va suporta toate jocurile și accesoriile Xbox One.

Livrarea noii console va începe în 7 noiembrie, iar prețul acesteia se ridică la 499 lire sterline. O dată cu lansarea oficială a consolei, vor fi lansate și peste 42 de titluri noi, dintre care 22 vor fi exclusiv pentru această consolă. Printre titlurile de mai sus menționăm Forza Motorsport 7, Super Lucky’s Tale și PlayerUnknown’s Battlegrounds.

Imediat după conferința de presă de duminică consola a putut fi achiziționată prin precomandă de pe Amazon, dar consola apare deja ca fiind vândută. Am căutat și pe website-urile de specialitate de la noi din țară, însă nu am găsit decât consola Obox One X sau Obox One Slim, deci trebuie să mai așteptăm până ce consola va putea fi achiziționată și la noi în țară. Dacă totuși sunteți fani PS4 Pro, aceasta poate fi achizițonată de la Altex prin precomandă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.