Jocuri gratuite în luna Ianuarie pentru Xbox

Iată că a venit luna Ianuarie a noului an, iar pentru membrii care au un cont Xbox Live Gold primesc noi jocuri absolut gratuit. În fiecare lună acești membri, mai exact utilizatori de Xbox One sau Xbox 360 primesc câte un pachet cu astfel de jocuri fără taxe suplimentare. Jocurile rămân pe contul utilizatorilor atâta timp cât există o subscripție pentru cont Gold și pot fi jucate oricând în această perioadă.

Pentru această lună, în mod clar sunt câteva jocuri foarte bune printre care voi enumera: World of Van Helsing: Deathtrap ($19,99) pentru Xbox One și The Cave pentru Xbox 360 ($14,99). Cum Deathtrap a fost lansat oficial pe 1 Ianuarie, mulți membrii Gold se vor bucura de un joc nou.

Mai târziu în această lună vor apărea și jocurile Killer Instinct: Season 2 Ultra Edition ($39,99) pentru Xbox One și Rayman Origins ($14,99) pentru Xbox 360. Rayman Origins a fost oferit gratuit în luna Decembrie și de către cei de la Ubisoft în pachetul bundle despre care am scris aici, dar vorbim deja despre platforme diferite. Dacă v-a plăcut varianta de pe PC, posibil să vă doriți și varianta pentru Xbox.

Cât despre jocul Killer Instinct sezonul 2, acesta este oferit ca un joc free to play, însă DLC-urile (downloadable content-ul) conțin noi caractere cu care puteți juca și sunt vândute ca retail.

O listă mai detaliată cu jocurile lunii Ianuarie pentru Xbox One aveți mai jos:

  • Deathtrap: World of Van Helsing – de pe 1 ianuarie până pe 31 ianuarie
  • Killer Instinct Season 2 – de pe 16 ianuarie până pe 15 februarie
  • Outlast – de pe 16 decembrie până pe 15 ianuarie

O listă mai detaliată cu jocurile lunii Ianuarie pentru Xbox 360 aveți mai jos:

  • The Cave – între 1 și 15 ianuarie
  • Rayman Origins – între 16 și 31 ianuarie

Cum vi se pare selecția de jocuri pentru luna Ianuarie pentru platformele Xbox?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.