Workflow – aplicația de automatizare a fost achiziționată de către Apple

workflow screenshot

Miercuri, un purtător de cuvânt al Apple a confirmat achiziționarea companiei DeskConnect – dezvoltatorul aplicației Workflow. Aplicația permite utilizatorilor iOS să declanșeze o secvență de sarcini din cadrul aplicațiilor cu o singură atingere.

Aplicația a fost dezvoltată pentru iPhone, iPad și Apple Watch și a câștigat un premiu de design Apple în anul 2015 la WorldWide Developers Conference datorită „utilizării sale remarcabile a caracteristicilor de accesibilitate iOS“. Workflow permite utilizatorilor să tragă și să plaseze combinații de acțiuni pentru a crea fluxuri de lucru care interacționează cu aplicațiile și conținutul de pe dispozitiv.

Cu ajutorul aplicației puteți crea GIF-uri animate sau puteți adăuga pictograme pe ecranul de start pentru a suna pe cineva drag, dar nu numai. Este o aplicație ce merită explorată. Am testat-o și noi și ni se pare o aplicație foarte utilă pe care o recomandăm utilizatorilor de dispozitive iOS.

Apple a păstrat aplicația în continuare pe AppStore și a pus-o la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. În acest moment nu este sigur modul în care aplicația va interacționa sau va fi integrată cu alte oferte Apple. În afara oferirii unei aplicații Workflow independente, compania ar putea să integreze tehnologia în iOS, cu Siri ca fiind interfață cheie pentru mulți utilizatori, în special pentru persoanele cu dizabilități.

Pentru a testa aplicația Workflow, o puteți descărca de pe AppStore. După ce vă familiarizați cu aceasta, ne puteți lăsa un comentariu cu argumente pro și contra ale aplicației mai jos.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.