În spitalele din UK, 9 calculatoare din 10 încă folosesc Windows XP

Deși Windows XP nu mai are suport oficial încă de la mijlocul anului 2014, multe instituții au ales să folosească în continuare sistemul de operare Microsoft. Asta se întâmplă fie că folosesc o aplicație specializată care merge doar pe XP, fie că nu au resursele financiare necesare pentru cumpăra calculatoare compatibile cu Windows 7 sau mai nou.

În spitalele din Marea Britanie, 9 calculatore din 10 folosesc bunul Windows XP, dar ministerul sănătății a promis că le va da finanțarea necesară pentru calculatoare noi.

Proști sunt englezii ăștia. N-au și ei un Dorin Cocoș descurcăreț, care să care cu valiza o șpagă către persoana potrivită de la Microsoft… Și o Elena Andronescu care să aprobe achiziționarea unor licențe și calculatoare la suprapreț… Ce fraieri…

Problema cu calculatoarele astea ce rulează Windows XP este că te chinui o grămadă să le faci să meargă decent și că întâmpini tot felul de probleme când încerci să instalezi soft-uri mai noi. Plus că nici nu mai primesc actualizări de securitate de la Microsoft.

În spitalele din UK, 9 calculatoare din 10 folosesc Windows XPng

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.