Windows 10 Professional OEM la preț redus

Cum nu ne putem odihni până nu știm că toți utilizatorii noștri au parte de soft-uri cu licență la prețuri bune, ne-am gândit să împărtățim cu voi o ofertă greu de refuzat. Ajunși pe acest website am găsit Windows 10 Pro OEM la doar 25,99 euro.

Pentru a achiziționa licența respectivă, trebuie întâi să aveți un cont pe website-ul menționat mai sus și eventual un cont de PayPal pentru plăți. Bine-nțeles că aveți mai multe modalități de plată, dar PayPal este cel mai des folosit datorită siguranței oferite.

Windows 10 Pro OEM

După ce adăugați produsul în coș cei de la Kinguin vă vor oferi încă două promoții: 10 chei pentru jocuri pe Steam (pentru doar 2,99 euro), respectiv cheie de licență pentru Battlefield Hardline pe Origin (pentru doar 4,25 euro). Dacă vi se par niște oferte tentante, le puteți selecta și pe acestea sau pur și simplu le puteți debifa. Eu unul am selectat doar Battlefield Hardline.

Windows 10 Pro OEM

O dată finalizată plata, veți găsi în Librărie toate achizițiile și puteți vizualiza cheile de licență respective.

Windows 10 Pro OEM

După achiziție, nouă ne-au funcționat cheile respective fără nicio problemă. Exemplu de cheie Windows 10 Pro OEM achiziționată de noi, mai jos.

Windows 10 Pro OEM

Vă vom ține la curent cu alte oferte viitoare! Ca mențiune, o dată achiziționată o licență, veți observa că prețul acesteia crește. Am mai vorbit despre asta într-un post mai vechi… despre cookie-urile folosite și cum la fiecare accesare a website-ului prețurile creșteau. Ce oferte ați vrea să primiți pe viitor?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.