Windows 10 build 15002 – iată ce este nou

După ce a trecut o lună de când Windows a lansat versiunea pentru Inside Preview deja au apărut scurgeri de informații pe internet cu privire la buildul 15002. Compania a lansat versiunea 14986 cu o serie de funcții noi pe data de 7 Decembrie. Prin perioada Crăciunului au apărut scurgeri de informații din buildul 14997, permițăndu-le utilizatorilor interesați să-ți facă o părere cu privire la funcțiile majore noi ce vor veni.

Sâmbătă informații despre un nou build au „scăpat“ pe internet, dar nu deveniți prea nerăbdători, deoarece noul build este 15002, nu cu mult mai nou decât 14997.

Windows 10 build 15002

Nu mai contează faptul că Microsoft chiar plănuia să lanseze build-ul 15002 săptămâna trecută, dar din cauza problemelor de actualizare ce au tot apărut, s-au gândit să lanseze această actualizare doar pentru utilizatorii Windows Insider. Problema cu actualizările a fost remediată între timp, deci este foarte probabil ca utilizatorii Windows Insider să primească un build nou în această săptămână.

Deși build-ul 15002a fost lansat ca imagine ce apoi a fost retrasă, băieții de la Inside Windows au încărcat o oglindă de unde utilizatorii pot descărca și încerca buildul 15002 . Este foarte important să urmați pașii din tutorialul celor de la Inside Windows pentru a testa varianta Windows 10 build 15002 .

Printre noile funcții ale build-ului 15002 voi aminti: se pot exclude actualizările driverelor din Windows Update. În acest build funcția „Continue App Experiences“ a fost redenumită în „Cross-Device Experiences“ care pare a fi mult mai OK, având în vedere funcționalitatea acesteia. În rest nu apar alte funcții notabile în această actualizare.

Windows 10 build 15002 Cross-Device Experiences

Voi folosiți Windows 10? Dacă doriți să achiziționați o licență pentru Windows 10 Professional OEM, o puteți face așa cum v-am spus în postul respectiv.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.