WhatsApp adaugă funcția de stream video

Funcția WhatsApp video stream va fi în curând disponibilă, astfel rezolvând una dintre cele mai mari neajunsuri ale aplicației. Această capabilitate va permite să vizualizăm clipuri video în timp ce le descărcăm – lucru imposibil până în prezent. Firma deținută de către Facebook a lansat deja o actualizare pe Android în care a adăugat această funcție (pe care probabil nu am sesizat-o încă, sau iar am uitat să-mi actualizez WhastApp-ul).

Înainte, fiecare utilizator trebuia să descarce videoclipul primit, în întregime înainte de a-l putea vizualiza, ceea ce uneori dura în funcție de conexiunea la rețea. Totuși cu noua actualizare puteți reda vidoclipul primit imediat, în timp ce se descarcă în fundal… Exact ceea ce ne doream, nu?

Aplicația ce are deja un miliard de utilizatori va câștiga probabil teren cu această nouă actualizare și nu numai. Recent aplicația a adăugat și factoruld e autentificare în doi pași cât și cryptarea informațiilor end to end.

Probabil următoarea actualizare a acestei funcții va fi disponibilă pe dispozitivele mobile ce rulează Windows 10 Mobile, ceea ce este puțin cam neobișnuit… dar cam așa am observat că prioritizează cei de la WhatsApp actualizările în ultima perioadă. Este puțin neobișnuit deoarece aproximativ 1% dintre utilizatorii de dispozitive mobile folosesc Windows 10 Mobile.

Ce credeți, vi se pare ok această funcție a WhatsApp-ului? Lăsați un comentariu mai jos!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.