Statusul WhatsApp pentru Windows Phone acum și în UK, Spania, Germania și multe alte țări

Competitorul direct al Snapchat-ului, WhatsApp lansează funcția WhatsApp Status în aproape întreaga lume, pentru utilizatorii Windows Phone. Din câte am văzut, noul feature nu a fost lansat și în România încă, dar asta nu mă împiedică să vă ofer câteva mici informații despre el.

Noua funcție adaugă noi elemente statusului WhatsApp precum poze adnotate, distribuție variabilă dar și un istoric al statusului sau statusurilor partajate anterior.

Spre deosebire de Snapchat, această actualizare a venit în același timp atât pe Windows Phone, cât și pe Android sau iOS, iar conform rapoartelor este disponibilă în Spania, Germania, UK, Olanda și va fi disponibilă în următoarele ore și altor țări, conform WABetaInfo.

Într-un post, cei de la WhatsApp au anunțat că: „începând de astăzi vom face disponibilă o actualizare dedicată statusului, ceea ce vă va permite să partajați fotografii și videoclipuri cu prietenii și contactele de pe WhatsApp într-un mod ușor și securizat. Da, chiar și actualizările statusului sunt criptate end-to-end.

Noul feature al Statusului imită de aproape poveștile Instagram sau Snapchat în implementare și pare a face parte din planul celor de la Facebook de a detrona Snapchat-ul.

Pentru a modifica Statusul din aplicația WhatsApp, deschideți aplicația, mergeți la Setări (Settings), Profil (Profile) și selectați Status.

whatsapp status

Momentan actualizarea nu pare să se fi propagat World Wide, așteptăm și noi să testăm mai îndeamănuntul noua funcție a aplicației WhatsApp.

whatsapp status

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.