WhatsApp Revoke – funcția de a da recall mesajelor

Dacă ești genul de persoană care trimite mesaje ciudate atunci când cade pradă aburilor lui Bachus, nu e nevoie să te panichezi. WhatsApp va introduce o funcție foarte cerută de către utilizatori și anume aceea de a da recall mesajelor trimise din greșeală.

Această nouă funcție a aplicației am găsit-o pe Twitter @WABetaInfo, și ar putea fi inclusă într-o actualizare beta a WhatsApp-ului înainte de a fi lansată publicului de larg consum.

WhatsApp - revoke messages

Dacă va fi așa, atunci actualizarea va adăuga „Revoke“ și „Edit“ ca opțiuni ale mesajelor ce apar cu bife gri. Opțiunile menționate anterior vor fi disponibile în versiunea 2.17.1.869 pentru iOS (nu e de mirare că nu primisem notificare pe Android despre actualizare beta pentru WhatsApp).

O dată ce ați folosit opțiunea de „Revoke“ – funcționează numai dacă mesajul / mesajele nu au fost citite deja – mesajul sau mesajele trimise vor fi înlocuite cu „Sender revoked the message“.

Serviciul de mesagerie deținut de către Facebook nu a anunțat oficial lansarea acestei opțiuni, deci este încă incert dacă și când vor face această opțiune disponibilă tuturor utilizatorilor.

Printre alte funcționalități ale aplicație pe care vor să le introducă cei de la WhatsApp se mai numără și funcția de „Live Location“ ce se adresează grupurilor, și presupune localizarea membrilor grupului pentru a se coordona la o posibilă întâlnire.

Cum vi se par cele două funcționalități la care lucrează cei de la WhatsApp? Eu unul nu prea sunt de acord cu funcția de Live Location, mi se pare o încălcare a intimității membrilor grupului și cred ca s-ar putea abuza de această funcție.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.