WhatsApp lucrează la o funcție nouă ce permite revocarea mesajelor

WhatsApp lucrează la o funcție nouă, ce permite utilizatorilor să editeze mesajele trimise. Momentan, noua funcție a fost identificată în WhatsApp 2.17.1.869 beta build pentru iOS, dar cel mai probabil va fi disponibilă si pe versiunea Android, de îndată ce va fi gata.

Apăsând cu degetul pe mesajul trimis, o nouă opțiune se va deschide, permițând utilizatorilor să șteargă sau chiar să editeze mesajele trimise anterior, chiar dacă acestea au fost deja citite. Se pare că butonul de revocare nu va fi activat implicit.

Băieții de la WhatsApp au lucrat mult “sub capota” aplicației în ultima vreme. întâi au adăugat funcția de apelare audio și video, ulterior au adăugat funcția de stream video, ce permite redarea conținutului video, deși nu s-a descărcat complet, iar acum asta.

Că tot veni vorba, nu uitați că, începând de la 1 ianuaria 2017, WhatsApp nu va mai putea fi utilizat de pe dispozitivele cu Android 2.x și iOS 6.

Eu unul aș fi avut nevoie de funcția asta de o grămadă de ori, fiind un power-user al WhatsApp-ului. Fie că am vrut să corectez un typo, să regrat vorbele dulci pe care i le-am spus lui Daniel, în stare de ebrietate fiind, fie să anulez trimiterea unei fotografii, pe care am atașat-o din greșeala.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.