WhatsApp pentru iOS suportă acum GIF-urile

Știind că bunul și deosebitul meu coleg Daniel, Senior Salahor IT, a trecut de curând de la Android la iOS, Mark Zuckerberg (cu care mai iese distinsul la un Brifcor, din când în când) a hotărât să-i facă o surpriză.

Astfel, WhatsApp pentru iOS suportă acum GIF-uri, dar și Live Photos sau clipulețe mai mici de 6 secunde. Pentru Live Photos, se alege funcția 3D Touch din interfața Attach, iar de acolo se selectează opțiunea “Select as GIF”.

De asemenea, WhatsApp și-a creat și propriul motor de căutare pentru GIF-uri. Pentru mai multe informații, citiți articolul ăsta de pe TNW. Cel mai probabil, după ce noile funcționalități vor fi adăugate și pe Android, ele vor fi lansate și prezentate oficial.

Eu am renunțat de multă vreme la mesajele tradiționale, pentru că WhatsApp îmi permite să chat-uiesc cu grupuri întregi de oameni și să trimit atașamente. Nici pe Facebook Messenger nu mai intru, eventual doar ca să răspund la mesaje.

Și mă gândesc cât de utilă e o astfel de aplicație când ești în străinătate și efectuarea de apeluri sau trimiterea de SMS-uri e scumpă pe roaming. Așa, te conectezi la un WiFi și ești regele chat-ului.

https://i1.wp.com/i.imgur.com/tK7YmFu.jpg?w=1280

Posted in

Razvan

Salahor IT, blogger amator, hater de ocazie, bucătar de garsonieră, fan Linux, băutor de cafea, workaholic ambițios.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.