WhatsApp for Business – o caracteristică chat de afaceri a WhatsApp-ului

WhatsApp, serviciul de mesagerie deținut de Facebook încearcă să monetizeze serviciul testând o caracteristică de chat-biz ce ar permite companiilor să vorbească direct utilizatorilor WhatsApp. Conform Reuters, această nouă funcție ar fi deja testată cu câteva companii ce fac parte din grupul Y Combinator. Potrivit aceleiași surse, procesul de testare este încă în formă incipientă.

Pentru a adăuga o și mai mare greutate zvonurilor, cei de la Mashable.com au raportat recent că firma testează o nouă versiune a aplicației, denumită WhatsApp for Business, aplicație ce va permite „companiilor cu până la 10 angajați să își gestioneze mai bine clienții“. Articolul indică faptul că lansarea pilot a noii caracteristici va avea loc în India, înainte de a fi livrată în alte țări sau World Wide. CEO-ul Google, Sundar Pichai a declarat că adoptă remarcabil de repede servicii noi.

Deși purtătorii de cuvânt ai companiei WhatsApp au refuzat să comenteze zvonurile, firma a sugerat anterior că o astfel de funcție ar putea deveni în viitor realitate pe aplicația dezvoltată de către aceasta.

Vi s-ar părea utilă o astfel de funcție? Mie mi s-ar părea o încălcare a intimității, atâta timp cât nu-mi dau acordul (eventual în scris) pentru ca o X firmă să mă contacteze pe WhatsApp. Voi ce părere aveți?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.