WhatsApp nu se va mai putea instala pe Android 2.x și iOS 6 de la 1 ianuarie 2017

Deși cei cu telefoane high-end își schimbă smartphone-urile anual sau o dată la doi ani, cei care au telefoane cu specificații medii, de obicei oameni cu vârste mai înaintate, păstrează dispozitivele până se deteriorează și devin inutilizabile.

Producătorii de aplicații nu își permit să ofere suport și pentru sistemele de operare mobile foarte vechi, fiindu-le oricum destul de greu să-și integreze aplicațiile în sisteme noi.

Nici WhatsApp nu face excepție de la această regulă. De curând, au anunțat că începând cu 1 ianuarie 2017, aplicația de socializare nu va mai fi disponibilă pe Android 2.1 și 2.2, Windows Phone 7 și iOS 6, iar pentru BBOS (BlackBerry OS), BlackBerry 10 Nokia S40 și S60, aplicația va mai primi actualizări până la mijlocul anului 2017.

WhatsApp aduce mereu îmbunătățiri, de curând au adăugat suport pentru efectuarea apelurilor video și audio, și au adăugat o funcție de video streaming, care permite vizualizarea videoclipurilor în timpul descărcării. Și ar fi chiar greu să adauge toate funcționalitățile astea noi pe sisteme de operare primitive.

Eu unul chiar sunt un fan al WhatsApp, nu mai folosesc mesageria clasică decât dacă e musai.

PS: dacă si voi folosiți aplicația în fiecare zi, ca și mine, trebuie să citiți și articolul ăsta cu Tips & Tricks pentru WhatsApp.

Posted in

Razvan

Salahor IT, blogger amator, hater de ocazie, bucătar de garsonieră, fan Linux, băutor de cafea, workaholic ambițios.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.