WhatsApp – actualizări beta pentru Android

Cea mai ușoară modalitate de a actualiza WhatsApp este prin intermediul Magazinului Play, unde conform setărilor vă pot fi livrate actualizările automat. Fiți siguri că nu aveți deja actualizări în așteptare, apăsând pe meniul hamburgher (cele trei linii din stânga sus). Selectați apoi My apps & games și vedeți dacă aplicația WhatsApp se află în partea de sus a ecranului.

În cazul în care doriți să faceți parte din testerii beta pentru aplicația WhatsApp, puteți să vă înregistrați accesând acest link. În acest fel veți avea ultimele feature-uri ale aplicației înaintea prietenilor. Dacă vreți să actualizați manual WhatsApp-ul, puteți vizita pagina de actualizare a aplicației, sau după cum spuneam aici, puteți descărca APK-ul de pe website-ul APK Mirror – website unde găsiți ultimele versiuni ale aplicației, printre care și build-urile beta (cele de test).

Deși nu recomand această setare, pentru a instala un APK mergeți în Settings -> Security -> Unknown sources și verificați să fie bifată opțiunea aceasta. Ultima întâmplare de acest gen a fost cu un virus luat pe un dispozitiv mobil, fapt ce a dus până la urmă la resoftarea acestuia și rescrierea IMEI-ului…

După cum v-am spus, ultimele actualizări și funcții ale WhatsApp-ului le puteți găsi pe website-ul nostru. Statusul pentru WhatsApp, funcția de a revoca mesajele trimise, GIF-uri pentru toți și multe alte funcții care mai decare mai noi, ce încearcă să copieze funcțiile ce se regăsesc în Snapchat. De ce spun asta? Deoarece Facebook nu a reușit să cumpere SnapChat și tocmai de aceea încearcă se copieze succesul acesteia din urmă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.