Waze îți permite acum să primești indicații rutiere de la fosta echipă Top Gear

Noua actualizare Waze permite utilizatorilor să primească indicații rutiere de la Jeremy Clarkson, James May şi Richard Hammond, foștii moderatori Top Gear, care acum au emisiunea The Grand Tour, difuzată de Amazon Prime.

Pentru a alege vocile celor 3, trebuie să intrați în setările aplicației Waze, apoi să navigați la Sound, Voice Language și alegeti „English (US) – Clarkson, Hammond & May”.

Cei trei oferă indicații în stilul lor carateristic și fac câteva glume. Cine știe, dacă mergeți cu viteză prea mică sau greșiți drumul poate aveți norocul să vă și tragă un pumn în gură distinsul Clarkson.

Apropo de Jeremy Clarkson, moderatorul cu claxon mare și limbaj colorat de la The Grand Tour iar și-a dat în petic și a făcut o glumă proastă (și rasistă) la adresa românilor. Dar nu vă faceți griji, se va face dreptate. Domnul Marius Mihalache, ambasadorul român în Marea Britanie a și anunțat pe Facebook că va trimite o scrisoare de protest către Amazon.

Nu cred că am văzut vreodată un episod cap coadă din Top Gear și sigur nu mă voi uita la The Grand Tour, că nu sunt genul care se uită la emisiuni TV. Iar umorul ăsta de nea Petrică, în varianta englezească, nu prea a prins la mine niciodată. Cât despre Waze, o să îi las pachetul default de voce.

PS: Dragi englezi, voi nu aveți voie să râdeți de noi, că sunteți proștii europei. S-a văzut la votul pentru Brexit cine sunteți. Hai pa.

1 Comment


  1. Referitor la n’ea Jeremy Clarkson… N-ai cu cine, niște țărani!

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.