Wallpapers, aplicația ce gestionează imaginile de fundal pe Pixel, e disponibilă acum și pentru restul telefoanelor cu Android

La fel ca și pe Chromebook, Google a adăugat și pe Pixel multe wallpapere frumoase, disponibile prin intermediul unei aplicații.

Aplicația se numește Wallpapers și e disponibilă gratuit pe Google Play Store. Ea se poate instala pe orice telefon cu Android și oferă imagini din 5 categorii: pământ, peisaje, peisaje urbane, viață și texturi. Fiecare categorie conține foarte multe imagini, iar acestea se pot seta ca wallpaper sau lockscreen.

Am butonat puțin aplicația și am văzut că ea mai permite adăugarea pozelor proprii ca wallpaper, afișează numele celui care a făcut poza iar dacă se apasă Explore, se deschide poza de pe 500px.com. unde se pot vedea și alte imagini făcute de același utilizator.

Eu deja m-am îndrăgosit de aplicație, am instalat-o și am ales un wallpaper pe LG Nexus 5x. Am pus un printscreen, mai jos.

Wallpapers, aplicația ce gestionează imaginile de fundal pe Pixel, e disponibilă acum și pentru restul telefoanelor cu Android

Alte articole cu și despre Pixel care te-ar putea interesa:

Pentru a sta la curent, cel mai simplu este să urmărești tagul Google Pixel.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.