Vodafone oferă gratuit 300 minute – optiune international gratuit

Ați citit bine! Vodafone chiar 300 de minute prin opțiunea Internațional Gratuit. Cei de la Vodafone au transmis asta prin mai multe mijloace de comunicare: fie prin publicitate plătită pe rețelele de socializare, fie prin SMS-uri către clienții săi. Bonusul este valabil 30 de zile de la activare și trebuie activat până la date de 31 martie.

Opțiunea de 300 de minute internaționale, gratuit este valabilă către rețelele fixe și mobile din Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Gibraltar, Grecia, Guadelupa, Guyana Franceză, Insulele Reunion, Irlanda, Islanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria. Minutele din opțiune se consumă după minutele internaționale incluse în abonament (dacă este cazul).

Deci aveți un motiv în plus să stați acasă și să vorbiți cu cei dragi plecați în afară – dată fiind ordonanța de urgență nr. 231 publicată în Monitorul Oficial, din data de 21.03.2020. Eu zic că nu este chiar atât de greu să stăm și să lucrăm de acasă (unde este cazul), sau pur și simplu să stăm în case pentru a salva oamenii planetei – după cum probabil ați tot vizualizat meme-uri prin online: “Este pentru prima oară în istorie când poți salva omenirea făcând nimic și stând în fața televizorului. Nu o da în bară!

Pentru a activa bonusul, tot ce trebuie să faceți este să vă logați în aplicația MyVodafone (iOS / Android), apăsați pe cele trei liniuțe din dreapta sus (cunoscute și ca hamburger menu), apoi selectați Oferte pentru tine -> Bonusuri și Opțiuni. Căutați extraopțiunea Opțiune Internațional Gratuit și activați-o. Asta este tot.

vodafone optiune internațional gratuit

Acum puteți verifica ce mai fac și cum trec cei apropiați plecați în străinătate peste micile sau marile probleme legate de coronavirus și puteți să îi susțineți sau să le fiți mai aproape cu o vorbă bună. Mulțumim Vodafone că te-ai gândit la noi! Să fiu sincer, nu am auzit să facă același lucru și concurența – dar poate sunt eu mai hater!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.