VetApp te ajută să ai grijă mai ușor de animalul tău

Pentru că al meu cactus e de rasă bună, (modelul ăla care nu mușcă perdeaua), nu prea îmi dă bătăi de cap. Dar colegul Daniel, deși i-am recomandat și lui un cactus, a ales să își ia pisic.

Genul ăla de pisic mic și drăgălaș, care atunci când are chef de joacă își infige ghearele în tine, se cuibărește pe tastatura laptopului pentru că emană căldură sau doboară ghivecele de flori, pentru că din seria filmelor și pentru că automobile…

Ei bine, cum circumstanțele au impus-o, m-am tot gândit cum aș putea să-i fac viața mai ușoară, că atunci când lasă pisicul singur, abia desface berea și fuge acasă să verifice demonica bestie.

După niște căutări pe Google am descoperit VetApp, o aplicație românească dedicată posesorilor de animale de companie și medicilor veterniari. Aplicația oferă o listă cu cabinete veterinare și petshop-uri, iar pe veterinari îi ajută să gestioneze mai bine programările pacienților.

Partea mișto este că aplicația poate fi folosită și fără conexiune la internet. Dezavantajul e că e funcțională doar în București, momentan. Pentru mai multe informații, butonați site-ul oficial VetApp.

Aplicația rulează pe Android și iOS și e disponibilă gratis pe Google Play Store și Apple App Store.

VetApp te ajută să ai grijă mai ușor de animalul tău

VetApp te ajută să ai grijă mai ușor de animalul tău

Daniel, când citești ăsta sună-mă și cinsteste-mă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.