Utilizatorii SwiftKey pot descărca acum peste 100 teme de tastatură gratuit

După cum probabil știți, SwiftKey este o aplicație de tastatură dezvoltată (sau cumpărată) de către Microsoft foarte populară pe Android și iOS. Începând de astăzi, 1 decembrie, temele pentru tastatură se pot descărca gratuit.

Înainte de a fi cumpărată de către Microsoft, principala sursă de venit a dezvoltatorilor era vânzarea de teme pentru tastatură, dar acum nu mai e cazul. Utilizatorii vor putea customiza tastatura SwiftKey cu peste 100 de teme.

Cei care deja aveau teme plătite pentru SwiftKey vor beneficia de o temă exclusivă, disponibilă doar pentru ei.

Utilizatorii Android pot accesa magazinul de teme, apăsând pe pictograma în formă de hamburger, și de acolo se va deschide SwiftKey Hub, care le va permite să descarce noile teme. Pentru iOS, utilizatorii trebuie să apese pe iconița roșie pe care scrie “Design”.

Deși habar nu aveam până acum că e proprietatea Microsoft, mie chiar îmi place tastatura SwiftKey. Și știu că și lui Daniel îi place, nu degeaba a pus-o prima în topul de tastaturi, creat de el acum câteva zile.

Dacă nu ai instalat SwiftKey dar vrei să te joci cu ea, poți descărca aplicația gratis de pe Google Play Store sau Apple AppStore.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.