UPC lansează platforma Horizon

UPC România lansează Horizon, o nouă platformă ce vine cu un nou mediabox HD. Pe lângă interfața mai simplă și mai prietenoasă, dispozitivul a căpătat o nouă funcție de căutare și permite înregistrarea emisiunilor sau serialelor pe un hard disk extern, cu funcția DVR.

Funcția Replay permite redarea continutului video pe orice dispozitiv, iar programele populare sunt disponibile încă 7 zile după difuzare, pe TV și pe celelalte dispizitive, prin Horizon Go. De asemenea, Cinemagia, Euronews sau Vimeo sunt accesibile ușor pe mediabox.

Până la sfârșit de an, clienții Horizon care au cumpărat un bilet de film folosind aplicația Cinemagia, mai primesc unul gratis. Pe lângă Horizon, UPC oferă clienților acces și la Horizon Go, platformă ce permite vizionarea a peste 60 de canale TV.

Aplicația Horizon e disponibilă pe magazinele de aplicații Android și iOS sau direct din browser, prin horizon.tv/ro_ro/.

Nu prea sunt impresionat de noua platoformă, poate că în anii 2000 ar fi prins. Gospodinele și pensionarii apreciază funcțiile astea, dar eu cum mă uit la TV doar de sărbători sau când mănânc, n-am nevoie să văd înregistrările emisiunilor. Dacă eram fan Românii au Talent, Vocea României, MasterChef, X-Factor sau al unei alte emisiuni mizerabile, îmi inregistram emisiunea preferată pe hard disk folosind funcția DVR, dar așa …

UPC lansează platforma Horizon

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.