Ultima actualizare WhatsApp: GIF-uri pentru toată lumea

Pentru că ne place să fim la curent cu ultimele știri și funcționalităși ale aplicației WhatsApp și implicit să vă ținem la curent, tocmai ce am aflat ce mai puteți face cu aplicația mai nou.

Convertiți clipuri video în GIF-uri și partajați-le: apăsați pe iconița de atașament într-o conversație, înregistrați un clip video, apoi apăsați pe OK. În momentul în care apare fereastra de aranjare a clipului video (crop / trim etc.) apăsați pe iconița de înregistrare / camera din dreapta sus și apoi iconița se va schimba într-o iconiță GIF. Apoi puteți trimite un clip video de maxim 6 secunde ca GIF.

Partajați GIF-uri de pe Gimphy sau Tenor: apăsați pe butonul de emoji-uri și puteți selecta dintre GIF-urile sau modurile emoji ce apar în jos. Dacă selectați GIF-uri puteți vedea o listă cu cele mai populare emoji-uri, sau puteți căuta un GIF care să se potrivească conversașiei. Funcția de căutare GIF vine fie de pe Giphy, fie de pe Tenor.

whatsapp beta

Limita de partajare nouă: limita de partajare media a fost ridicată de la 10 la 30, deci acum puteți trimite până la 30 de fotografii sau videoclipuri dintr-o dată.

Pentru a vă bucura de aceste funcții noi, actualizați aplicația la versiunea 2.17.6 beta prin Magazinul Play.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.