Twitter va opri serviciul Vine

A venit sfârșitul unei ere parcă, atunci când Twitter a anunțat că plănuiește ca un următoarele luni să oprească serviciile aplicației Vine.

Aplicația a fost sursa a numeroase clipuri amuzante, meme-uri sau chiar a unor filme experimentale. Cu Instagram adaăgând suportul video, Vine a încercat să câștige teren prin a permite videoclipuri mai lungi, dar se pare că planul nu a prea ieșit.

Din partea sa, s-a zvonit faptul că Twitter va renunța la 300 dintre angajații săi în curând. Se pare că acum știm de unde ar putea fi acei angajați.

Twitter nu a menționat ce se va întâmpla cu aplicația sau cu conținutul curent de pe Vine, dar se pare că nu vom mai putea adăuga conținut pentru foarte mult timp.

Anunțul companiei a fost următorul:

Începând cu anul 2013, milioane de oameni s-au întors la Vine pentru a râde la bucle animate și a vedea creativitatea desfășurată. Astăzi, împărtășim vestea că, în lunile următoare, vom întrerupe aplicația mobilă.

Nu se va întâmpla nimic cu aplicația, website-ul sau Vine-ul de astăzi. Vă apreciem și pe voi și conținutul vostru, tocmai de aceea vom face totul corect. Veți avea acces și veți putea descărca conținutul vostru Vine. Vom ține website-ul online, deoarece credem că este important să vizualizați toate Vine-urile incredibile care au fost făcute. Vei fi notificat înainte de a face vreo schimbare a aplicației sau website-ului.

Mulțumim. Mulțumim. Tuturor creatorilor – vă mulțumesc pentru riscul pe care vi l-ați asumat cu această aplicație. Numeroșilor membri ai echipei de peste ani care au făcut totul posibil – vă mulțumim pentru contribuție. Și desigur, vă mulțumim tuturor celor care ați revenit în fiecare zi pentru a viziona și a râde la clipurile și conținutul Vine.

Ce urmează? Vom lucra îndeaproape cu creatorii Vine pentru a fi siguri că veți primi răspuns la întrebări și vom lucra din greu pentru a face asta cât mai bine. Vom împărtăși mai multe detalii pe blog sau pe contul nostru de Twitter și vă vom notifica prin intermediul aplicației când vom începe schimbările.

 

Posted in

Daniel

Senior tester înrăit de aplicații (iOS, Android sau web based); scriitor, grafician și programator de ocazie; senior salahor IT - sper că ne vom împrietenii uşor și că-ți vor plăcea articolele TechZip.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.