Twitter ar putea deveni un serviciu plătit în viitor

Deși compania Twitter nu a oferit niciun indiciu potrivit căruia ar putea lua în considerare taxarea utilizatorilor obișnuiți ai serviciului, se efectuează sondaje pentru a evalua interesul în ceea ce privește ideea unui serviciu plătit în viitor. Membrii plătitori ar putea avea acces la o versiune îmbunătățită a Tweetdeck, interfață ce oferă o funcționalitate crescută față de Twitter.com .

Deoarece utilizatorii apelează din ce în ce mai mult la alte rețele precum Snapchat, un sistem Premium al serviciilor Twitter ar putea oferi un nou flux de venituri pentru companie. Baza de utilizatori activi ai platformei de socializare s-a cam plafonat, iar veniturile din publicitate sunt în scădere.

Compania a declarat: „Desfășurăm în mod regulat cercetări pentru a obține feedback cu privire la experiențele Twitter ale oamenilor și pentru a ne informa mai bine deciziile de investiții în produse, și explorăm câteva modalități de a face Tweetdeck chiar mai valoros pentru profesioniști“.

Twitter a chestionat câțiva utilizatori selectați cu privire la ideea de mai sus. Aceștia au primit un e-mail prin care compania a explicat cum va funcționa noul instrument. „Acest set de instrumente premium va oferi instrumente valoroase de vizualizare, postare și semnalare, cum ar fi alerte, tendințe și analiză a activității, instrumente de analiză, compunere și înregistrare, toate într-un dashboard personalizabil“ a menționat compania, conform BBC.

Dacă această idee se va contura, iar compania Twitter va continua cu aceasta, ar putea concura cu jucători mai stabili precum SocialFlow sau HotSuite – companii care oferă de mulți ani modalități îmbunătățite de a folosi platforma de socializare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.