Tutorial – Cum vedem imaginile din Windows Phone pe sistemul de operare Windows

Acest articol este dedicat acelor 1% dintre utilizatorii de telefoane mobile, mai exact cei care folosesc sistemul de operare Windows Phone. În trecut am explicat cum puteţi folosi PTVdisplay DA02 pentru a vedea filmulete, poze etc. de pe iOS şi Android pe un televizor, acum a venit însă rândul telefoanelor cu Windows 8.1 sau mai sus. De menţionat faptul că PTVdisplay poate face acelaşi lucru ca şi în cazul dispoyitivelor mobile cu iOS sau Android. Dar ce facem dacă vrem să proiectăm toate acestea pe PC?

În primul rând aveţi nevoie de un calculator cu sistem de operare Windows 8/8.1 sau mai recent (nu am testat încă pe Windows 10S, dar mi-am propus să fac asta în viitorul apropiat). Descărcaţi şi instalaţi aplicaţia Project My Screen, conectaţi telefonul la calculator printr-un cablu USB apoi deschideţi aplicaţia anterior instalată. Pe ecranul telefonului veţi primi un prompt pentru a permiteproiecţia ecranului. (ca în poza de mai jos)

windows phone

Pentru a face proiecţia ecranului pe un proiector sau un televizor, trebuie să aveţi deschisă conexiunea Wireless. Intraţi apoi în Setările dispozitivului mobil şi căutaţi opţiunea Project my screen. Telefonul va căuta toate dispozitivele aflate în vecinătate la care se poate conecta. Dacă apar probleme la conectare, puteţi apăsa pe Advanced şi apoi Fix.

Tocmai ce am folosit această funcţie pentru primul tutorial video – Cum se resetează dispozitivul mobil Windows. În curând vom reveni cu o serie de tutoriale video pentru utilizatorii de Windows Phone, ţinând cont că putem face asta. Dacă aveţi vreo cerere specială de tutorial, nu ezitaţi să ne scrieţi mai jos.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.