Tutorial – Cum se resetează dispozitivul mobil Windows

Iată cum se resetează dispozitivul mobil Windows, dacă din diferite motive alegeți să faceți asta. Fie că acesta se mișcă mai greu, fie că doriți să-l dați prietenei sau altcuiva, trebuie să urmați pașii simplii de mai jos.

  1. Apăsați pe Start (iconița Windows), apoi dați swipe pentru a vedea lista cu Aplicații.
  2. Căutați sau selectați Settings.

resetează dispozitivul mobil Windows

  1. Căutați, găsiți și accesați apoi meniul System.

resetează dispozitivul mobil Windows

  1. Întrați în secțiunea About.

resetează dispozitivul mobil Windows

  1. Navigați până jos, unde veți observa butonul Reset your phone.

resetează dispozitivul mobil Windows

  1. Apoi veți primi două avertizări. Dacă sunteți absolut siguri că doriți resetarea dispozitivului la setările din fabrică selectați Yes, apoi încă o dată Yes. Procesul o să fie unul de durată – aproximativ 10 minute (give or take).

În cazul în care nu puteți ajunge în Settings, puteți reseta dispozitivul mobil Windows folosind butoanele hardware. Ce înseamnă asta? Țineți apăsat pe butonul de Volum down și apoi butonul de Power (simultan) până când auziți și simțiți că vibrează scurt (aproximativ 10-15 secunde). În momentul în care ați simțit că dispozitivul mobil vibrează, eliberați cele două butoane și imediat apăsați și țineți apăsat pe Volume down până când veți vedea un semn mare de exclamare pe ecran. O dată ce semnul de exclamare este pe ecran, apăsați următoarea combinație de butoane (fix în această ordine): Volume up, Volume down, Power, Volume down. Dispozitivul mobil ar trebui să se reseteze și restarteze. La fel ca și în prima procedură, este posibil să dureze aproximativ 10 minute până ce va boota sistemul de operare iar telefonul va fi resetat complet. Dacă tutorialul nostru nu v-a ajutat, puteți găsi răspunsuri și pe pagina Microsoft.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.