Tutorial – Cum rezolvăm problema cu „No Internet Secured“ pe Windows

Acesta este un ghid pentru a rezolva problema temutei notificări „No Internet Secured“ din Windows ce apare la conexiunile Wireless. Această problemă nu apare la conexiunile de tip Hot-Spot. După cum bine bănuiți de cele mai multe ori reconectarea la rețeaua wireless funcționează, însă nu are o rată de succes de 100%.

Se pare că de cele mai multe ori problema este cauzată de un conflict al IPv6. Nu știu sigur care este cauza acestei probleme, și nu pare a avea legătură cu actualizarea KB3201845 a sistemului de operare Windows 10.

  1. Primul pas pentru remedierea acestei probleme este să deschidem Network and Sharing Center (click dreapta pe conexiunea din dreapta jos, apoi Open Network and Sharing Center).
  2. În fereastra nou apărută selectăm din stânga sus Change Adapter Settings.
  3. Click dreapta pe placa de rețea Wireless, apoi Properties.
  4. Dacă IPv6 este bifat, dați click pe bifă și dezactivați această opțiune.
  5. Restartați apoi laptopul / desktopul.

disable IPv6

Verificați apoi dacă mai primiți acea eroare cu „No Internet Secured“.

Disclaimer: această soluție a funcționat pentru mine, însă nu pot garanta că va funcționa în 100% din cazuri. Dacă totuși observați că aveți în continuare probleme cu conectarea la wireless, puteți șterge driverul plăcii de rețea, în așa fel încât sistemul de operare să instaleze un driver nou al acesteia (folosiți o conexiune LAN după ștergerea driverului plăcii de rețea Wireless).

Posted in

Daniel

Senior tester înrăit de aplicații (iOS, Android sau web based); scriitor, grafician și programator de ocazie; senior salahor IT - sper că ne vom împrietenii uşor și că-ți vor plăcea articolele TechZip.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.