Tutorial – Cum dezactivăm reclamele din Windows 10 rapid (I)

Următorul ghid vă va oferi instrucțiuni despre cum să dezactivați toate reclamele pe Windows 10, și cele mai multe dintre ele cu un dublu click. Nu toți utilizatorii Windows 10 au văzut reclame pe dispozitivele care rulează sistemul de operare menționat anterior, dar numărul acestora pare a fi în creștere.

Motivul pentru care numărul acesta crește este deoarece Microsoft forțează așa numitele sugestii sau sfaturi în din ce în ce mai multe locuri ale sistemului de operare. Ceea ce a pornit cu pre-instalarea aplicațiilor 3rd party și sugestii în Start Menu, a crescut în reclame în alte locații precum lockscreen, File Explorer sau în taskbar.

Microsoft nu face diferența între sistemele de operare care au fost actualizate gratuit la Windows 10, sau cele care au fost cumpărate cu licență. Vestea bună este că puteți opri marea majoritate a acestor notificări și reclame.

turn off windows 10 ads

Cele două chei de Registry de mai sus vă oferă posibilitatea să activați sau dezactivați reclamele pe sistemul de operare Windows 10. Fișierul nu va dezactiva toate reclamele, deoarece anumite funcții nu pot fi dezactivate folosind Registry Editor.

Cea de-a doua parte a acestui ghid va lista toate locațiile și vă va oferi instrucțiuni despre cum să dezactivați reclamele pentru acelel locații.

Descărcați întâi cheia de registry: turn_off_ads_windows_10.reg . Nu uitați să faceți backup înainte de a o importa. Doar dați dublu click pe cheia de registry, acceptați promptul de securitate UAC și confirmați mesajul de avertizare al Registry Editor.

Pentru a dezactiva reclamele din Windows 10 manual, pe locații – vom crea un tutorial mai amplu în viitorul apropiat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.