Trojan Killer – protejați-vă de troieni cu o licență gratuită

Trojan Killer este o aplicație portabilă ce poate fi descărcată prin intermediul SharewareOnSale. Licența obținută prin intermediul acestora este valabilă 6 luni. Economisiți astfel $23,95. Pentru descărcarea kit-ului, aveți nevoie de aproximativ 58 MB spațiu disponibil.

O dată descărcată și instalata aplicația veți fi rugați să introduceți un username și o adresă de e-mail. Pe aceasta din urmă vi se va trimite și cheia de licență. În cazul în care ați mai folosit Trojan Killer în trecut, veți fi nevoiți să introduceți o nouă adresă de e-mail pentru a beneficia de gratuitatea de 6 luni. Înainte de a apăsa pe butonul de GET NOW pentru a activa licența gratuită, fiți siguri că aveți conexiune internet. O dată ce vă apare cheia de licență puteți apăsa pe butonul START NOW și vă puteți bucura de beneficiile totale ale software-ului.

licenta - Trojan Killer

Cu ajutorul aplicației portabile Trojan Killer, aveți posibilitatea de a scana în 4 feluri calculatorul sau laptopul pentru amenințări: scanare normală, scanare completă, scanare a dispozitivelor USB atașate sau scanare customizată. Toate cele 4 sunt la fel de eficiente.

scanare - trojan killer

O dată început procesul de scanare, puteți vizualiza numărul de fișiere procesate și numărul amenințărilor. În dreapta sus aveți o iconiță pentru activarea sau dezactivarea sunetului în momentul în care software-ul găsește amenințări.

scanare - Trojan Killer

Imediat ce procesul de scanare s-a finalizat, puteți vedea o listă cu aplicații sau fișiere dăunătoare găsite. Acestea pot fi debifate dacă aveți încredere în acele fișiere / aplicații. O dată ce sunteți siguri de schimbările efectuate, apăsați pe butonul Cure PC!.

trojan killer - vizualizare detaliata

trojan killer - cure PC

Se pare că oricât de bună credeam noi că este ‘paza’ cu Zemana și ESET Nod 32, chiar și Trojan Killer a reușit să găsească câteva amenințări. Voi credeți că sunteți protejați suficient de antivirusul curent?

Notă: oferta SharewareOnSale mai este valabilă pentru încă 1 zi 12 ore (la momentul scrierii acestul articol).Dacă cumva pierdeți această ofertă, puteți consulta oricând website-ul dezvoltatorului sau puteți achiziționa o licență accesând acest link.

Notă de renunțare

Vă este permisă folosirea acestui produs numai urmând legile tării / regiunii în care vă aflați. TechZip, SharewareOnSale sau echipa nu sunt responsabile pentru orice activități ilegale. Nu noi am dezvoltat acest produs. Dacă aveți probleme cu această aplicație, contactați dezvoltatorul. Descrierea acestui produs din această pagină este o descriere de marketing după cum a fost găsită pe pagina dezvoltatorului, cu câteva cuvinte adăugate de către echipa TechZip. Calitatea și performanța acestui produs nu are garanție. Descărcați sau folosiți pe propriul risc, iar dacă nu vă simțiți confortabil cu acest produs, atunci nu-l descărcați.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.