TransferWise Bot – trimiteți bani prin Facebook Messenger

Conform celor de la TransferWise.com , acum câteva zile au terminat proiectul de integrare a TransferWise Bot cu Facebook Messenger-ul. Pentru clienții TransferWise, aceștia pot trimite bani, pot seta alerte pentru rate… toate astea cu ajutorul aplicației Messenger a celor de la Facebook.

TransferWise Bot

TransferWise Bot poate face următoarele?

Te poate ghida atunci când vrei să efectuezi un transfer. Transferurile de bani se pot efectua din Statele Unite, Marea Britanie, Canada, Australia sau Europa. Acest mic roboțel vă va ghida la fiecare pas, fiind foarte util și de ajutor.

Dacă faceți conversia între două monede diferite, roboțelul vă poate trimite alerte de rată de schimb. Ratele sunt actualizate zilnic și nu se limitează doar la două monede de schimb. În fiecare dimineață puteți primi notificări cu schimbările de rate de transfer, iar când rata pare suficient de bună pentru voi vă puteți folosi de TW Bot pentru a efectua un transfer.

Pentru simplul fapt că puteți trimite bani dintr-o aplicație de chat, ar trebui să vă placă TransferWise Bot.

TransferWise Bot

Ne-am jucat puțin cu roboțelul inteligent, care răspunde instant solicitărilor. După cum era de așteptat are doar căteva chestii predefinite pe care le poate face, dar este un pas în plus spre viitorul transferurilor de bani. Puteți să vă jucați și voi cu TransferWise Bot accesând acest link.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.