Traducerile Skype funcționează acum cu telefonia fixă

Traducerea Skype Live nu mai este limitată acum doar la apelurile de pe internet. Dacă faceți parte din Windows Insider, aveți acces acum la aplicația Skype care va traduce apelurile către telefoanele convenționale (telefonia fixă). Dacă spre exemplu sunați la un hotel în care nu se vorbește limba voastră nativă, chiar este posibil să puteți purta o conversație. Apelantul primește o notificare că Skype înregistrează și traduce apelul – deci este posibil să și închidă telefonul, dacă apelanții își fac griji cu privire la intimitatea lor.

traducerile skype

Traducerea respectivă funcționează momentan cu nouă limbi străine: Arabă, Portugheză, Engleză, Franceză, Germană, Italiană, Mandarină, Rusă și Spaniolă. Și din moment ce ne referim la apeluri către linii de telefonie fixă, este de la sine înțeles că veți avea nevoie de credite Skype pentru a efectua apeluri – din moment ce nu este vorba de apeluri VoIP.

Există și alte îmbunătățiri ale aplicației: puteți forwarda apelurile Skype către telefonia fixă. Este posibil și să capturați și să partajați mesaje video, chiar dacă un contact este sau nu online. Puteți manageria mai bine conversațiile, puteți marca conversațiile ca citite și puteți să faceți cunoștință cu alte persoane de pe Skype partajând informațiile de contact.

Este posibil să dureze până ce aceste actualizări să fie lansate în formă finală, dar s-ar putea să merite așteptarea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.