Top 5 aplicații de shopping online

Când vine vorba despre shopping online, de cele mai multe ori oamenii sunt sceptici și este normal, mai ales dacă fac cumpărături din afară. Este de înțeles, deoarece așa am fost și sunt și eu. Am reușit însă în timp să găsesc câteva website-uri și aplicații ale acestora în care să am încredere, reușind astfel să fac acest top 5 ale aplicațiilor de unde putem face cumpărături online.

Locul 5 – Wish

Pe locul 5 am ales o aplicație pe care am apucat să o testez foarte puțin, aflând despre ea din cauza clipurilor din micile joculețe în care intru zilnic când vreau să mă relaxez. Website-ul oficial este https://www.wish.com . Aplicația pentru Android poate fi descărcată de aici, iar cea pentru iOS poate fi descărcată de aici. După crearea unui cont, veți putea selecta un cadou gratuit, doar că pentru a-l primi va fi nevoie să plătiți taxele de curierat (undeva la 2$). Dacă vă logați 7 zile consecutive, puteți achiziționa produse cu până la 50% reducere.

Wish - Daily Login - shopping online

Aplicația vine și cu o roată a norocului… denumită Blitz Buy. Nu i-am prea înțeles rostul, dar conform descrierii – puteți achiziționa numai un anumit număr de produse cu reduceri substantiale.

Shopping online - Wish - Blitz Buy

O altă funcție a aplicației este livrarea până miercuri, ceea ce nu am vrut să mă risc să testez, deoarece produsele din categoria respectivă au preturile destul de mari. Dacă voi testa și această categorie, probabil voi reveni asupra acestui post cu informații suplimentare.

Locul 4 – FactoryMarket

FactoryMarket este un magazin online situat in Germania. Website-ul oficial este https://factorymarket.de . Și acest website vine cu aplicație pentru Android și iOS, iar principiul este cam același cu cel al aplicației Wish. Prețurile sunt afișate în euro și pornesc de la 0,01 euro . Aplicația vine cu oferte pe oră, când puteți achiziționa produse la un preț promoțional semnificativ redus.

Shopping online - FactoryMarket

Locul 3 – Alibaba

Alibaba este fratele mai mic (sau mai mare) a lui AliExpress. Este ideal pentru cei care vor să facă cumpărături en-gross și este destinat fix acestui gen de cumpărători. Dacă aveți o firmă, acesta este website-ul ideal de unde vă puteți aproviziona. Și acesta vine cu aplicații pentru iOS și Android.

Locul 2 – GearBest

Gearbest este websitee-ul meu favorit. Și acesta vine cu aplicații pentru Android și iOS. Printre beneficii enumăr faptul că puteți câștiga puncte dacă vă logați zilnic în zona Daily Sign In; sau dacă scrieți review-uri ale produselor comandate și primite. Fiecare punct valorează 0,02$, iar punctele pot fi folosite ca reducere ale comenzilor câtă vreme nu depășesc 30% din suma totală de plată.

Shopping Online - GearBest

Punctele mai pot fi câștigate dacă vă înscrieți la newsletter și faceți cumpărături. Fiecare dolar cheltuit înseamnă un punct câștigat. Am avut o grămadă de comenzi pe acest website fără niciun incident.

Locul 1 – AliExpress

Aliexpress este website-ul meu preferat, mai mult decât Geabest, din cauza diferenței de preș între cele două site-uri. Și această aplicație pentru iOS și Android vine cu puncte (monede) pe care le puteți schimba cu reduceri – fie cupoane de reducere de câte 2$, fie reduceri pentru produse ce pot fi achiziționate numai cu monede.

Shopping Online - AliExpress

După cum am menționat, diferențele de preț între Aliexpress și Gearbest sunt mari. De cele mai multe ori am găsit același produs chiar și cu 2-3$ mai ieftin pe AliExpress – ceea ce a făcut ca această aplicație să fie situată pe locul 1. Spre deosebire de Gearbest însă, pe AliExpress m-am lovit și de țepari – mici verișori Ping sau Ming care mi-au trimis produse defecte și nu au vrut să facă refund.

Nicio aplicație sau website nu este 100% sigur, dar suntem curioși care este aplicația voastră preferată pentru shopping online. Pentru tracking colete recomandăm 17track (iOS, Android).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.