Ryan Collins a fost condamnat la 18 luni de închisoare pentru The Fappening

Toamna trecută (parcă), evenimentul the Fappening a intrat în istoria internetului (și a obținut chiar și pagină dedicată de Wikipedia), un grup de hackeri punând pe internet poze nud cu vedete precum Scarlett Johansson sau Jennifer Lawrence. Trebuie să vedeți pozele cu JLaw dezbrăcată, nici nu vă imaginați cât de porno poa’ să fie asta mică.

Revenind la subiect, hackerul Ryan Collins a pledat vinovat pentru scandalul cu fotografiile nud și a fost condamnat la 18 luni de închisoare, pentru că a furat pozele, dar nu a fost acuzat și că le-a făcut publice. Ar fi fost ciudat să-l acuze și pentru că le-a făcut publice, pentru că ar fi fost prea mulți re-uploaderi de pedepsit.

Hackerul a furat pozele de iCloud, folosind probabil un exploit sau o breșă de securitate.

Bă băiatule, oricum pentru faza asta ai câștigat respectul întregului internet. Comunități întregi de burtoși timizi cu coșuri pe față apreciază maxim gestul tău.

Dar să lăsăm ipocrizia, la nivelul ăsta reclama negativă e tot reclamă. Multe vedete și-au rotunjit veniturile după The Fappening, iar cele de care nu auzise nici dracu’ nu au suferit prea tare oricum. Pe undeva e și vina fetelor care își țin pozele în vrăbiuța goală pe telefoane, respectiv a celor de la Apple, pentru că li s-a spart iCloud-ul.

Ryan Collins a fost condamnat la 18 luni de închisoare pentru The Fappening

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.