Avira caută testeri pentru produselor lor

Am primit ieri un e-mail de la BetaBound (una dintre platformele de testare despre care voiam să vă scriu de foarte mult timp) unde am fost informat că cei de la Avira caută testeri pentru aplicațiile lor. Cum am ceva experiență în testare, am zis de ce nu?

Pentru a testa produsele Avira, puteți să vă înscrieți contul accesând acest link. Ce trebuie să știți înainte de a vă înregistra: acordați cel puțin o oră pentru a vă înregistra și a completa profilul de testare. Ca platforme, cei de la Avira acceptă orice tip de platformă de tip desktop, laptop, tabletă sau mobilă. Testarea respectivă implică și testare de extensii ale broserelor, sau alte aplicații specializate ale companiei.

Dacă vă dați interesul și raportați bug-uri sau sugestii în platforma online, veți fi recompensați de către cei de la Avira – nu știu ce presupune asta, probabil o licență gratuită pentru varianta Professional a antivirusului.

Dacă sunteți dispuși să alocați cel puțin o oră pe zi pentru testarea antivirusului sau a celorlalte produse Avira, chiar vă sfătuiesc să vă înregistrați.

Acest post nu se adresează numai fanilor versiunii gratuite a antivirusului Avira. Dacă aveți timp la dispoziție, puteți alege și alte proiecte de pe BetaBound pe care să le testați. Din experiență vă dau totuși un sfat: nu orice proiect este răsplătit de către dezvoltatori (fie că ne referim la foloase materiale sau produsul în sine). Acum câțiva ani am lucrat la un proiect din Franța, o aplicație de mesagerie precum Facebook și în afară de felicitări din partea dezvoltatorilor, nu m-am ales cu nimic. Deci alegeți înțelept, sau faceți asta doar ca un hobby.

2 Comments


  1. Interesant, păcat că Avira este o mizerie de antivirus. Poate doar Panda sau McAfee este mai slab decât Avira.

    Reply

    1. Numai hateri! Pe XP foloseam Avira la greu. Pe mobil foloseam tot Avira. Gusturile nu se discută.

      Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.