Teamviewer 12 aduce câteva funcții noi foarte mișto

Versiunea stabilă a Teamviewer 12 a fost lansată de curând. Până acum, Teamviewer 12 se putea descărca de pe siteul oficial în variantă beta.

Printre noile funcționalități adăugate, TeamViewer 12 permite transfer de fișiere de 20 de ori mai rapid decât versiunea precedentă și permite redarea conținutului la 60 de fps (frames per second).

Teamviewer 12 aduce câteva funcții noi foarte mișto

Teamviewer 12 aduce câteva funcții noi foarte mișto

Varianta gratuită permite și rularea mai multor instanțe de Teamviewer în taburi diferite, pe macOS Sierra sau lăsarea unui sticky-note cu instrucțiuni înainte de a se termina conectarea.

TeamViewer Premium permite efectuarea de conexiuni între dispozitivele mobile cu Android, iOS și Windows Phone. De asemenea, varianta plătită permite instalarea TeamViewer pe toate dispozitive conectate la rețea (dacă rețeaua are server de Active Directory, se poate face deployment de pe serverul de AD), setările TeamViewer pot fi gestionate de pe o consolă centralizată, iar meniul Actions permite deschiderea cmd-ului, Control Panel-ului, task managerului, sau efectuarea switch user.

Pentru mai multe informații, citiți articolul ăsta.

Eu folosesc mereu TeamViewer să-mi ajut prietenii sau chiar pe mama să rezolve diverse chestii. Abia aștept să testez noile viteze de transfer.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.