Super Mario Run va fi lansat saptămâna aceasta pe Android

După cum spuneam acum ceva vreme, Super Mario Run va fi lansat în sfârșit pe Android. Probabil s-a atins numărul de subscrieri dorit de către dezvoltatorii Nitendo. Jocul s-a bucurat de peste 3 luni de exclusivitate Apple, dar se pare că va fi lansat pe data de 23 martie împreună cu versiunea 2.0 pentru jucătorii iOS. Anunțul oficial al celor de la Nitendo poate fi citit aici.

super mario run

În noua actualizare pentru utilizatori iOS, jucătorii pot alege 4 culori pentru Yoshi: roșu, albastru, galben și mov, conform unui Tweet al celor de la Nitendo. Cel mai probabil aceleași beneficii le vor avea și jucătorii de pe Android.

Super Mario Run este o parte important[ a strategiei Nitendo, jocul fiind desc[rcat de peste 40 de milioane de ori în primele 4 zile de la lansarea pe platforma iOS. Dintre aceștia, 5% au plătit 10$ pentru a debloca versiunea completă. O dată cu venirea jocului și pe platforma Android, în mod sigur l-ar expune la un public mult mai larg și poate – de ce nu – la un și mai mult succes.

Până pe 23 martie când jocul va fi lansat pe platforma Android, vă puteți pre-înregistra .

După cum spunea Răzvan în acest articol, cred că deja mulți utilizatori s-au plictisit de Super Mario Run, tocmai de aceea și lansarea aceasta pe Android. Pentru a mai câștiga câte puțin din simpatia fanilor jocului original ce a făcut furori începând cu prima sa apariție în septembrie 1985 . Să vedem cât timp va ține frenezia și pe Android, iar mai apoi să ne uităm la cifrele de afaceri ale dezvoltatorului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.