Super Mario Run pentru Android nu există

La aproape o săptămână de când a fost lansat Super Mario Run pentru iOS, deja „au apărut“ și versiuni pentru utilizatorii Android. După cum spuneam aici, dezvoltatorii au spus că au o versiune în lucru, fără a preciza când va fi aceasta disponibilă pentru utilizatori.

Cu certitudine cei de la Nitendo au vrut să lanseze primul joc Mario pentru mobil exclusiv pentru iOS (și chiar înainte de Crăciun, nu mai devreme). Nu lăsați totuși să vă roadă curiozitatea… dacă vedeți un APK Super Mario Run, care promite că va instala aplicația pe Android, gândiți-vă de două ori până să faceți asta.

super mario run

Acest gen de situație este o oportunitate pe care mulți scammeri o așteaptă: o aplicație (în cazul de față un joc) pe care milioane de utilizatori nu o pot găsi pentru dispozitivele lor și sunt disperați să îl joace… așa că lansează ei APK-uri deghizate ca versiuni portate ale aplicației originale. În locul aplicației, tot ce vor rula pe dispozitivul vostru mobil nu va fi decât rasomware și malware.

Sfatul nostru este să fiți vigilenți. Chiar dacă vedeți sute de link-uri de descărcare a aplicației pentru Android, sau chiar dacă primiți un e-mail de la un prieten care jură că aplicația funcționează 100% pe Android, nu credeți asta. Așteptați ca cei de la Nitendo să lanseze aplicația oficială.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.