Studiu: Utilizatorii Android sunt vârsnici amabili iar iOS-ul e pentru gagici

Spuma cercetătorilor de la Lincoln și Lancester au făcut un studiu și au analizat îndelung oamenii și telefoanele pe care le dețin, tragând și niște concluzii în direcția asta.

În urma cercetărilor asidue ce au fost făcute, s-a constatat că marea majoritate a utilizatorilor de Android sunt bărbați cu vârste mai înaintate, onești și plăcuți, mai puțin interesați de un statut material înalt.

Pe de altă parte, marea majoritate a utilizatorilor de iOS sunt femei tinere care cred că telefonul asigură un anume statut. Iar marketingul pe care îl pompează Apple în produsele lor îi face pe fani să fie mai introvertiți și mai fanatici decât utilizatorii de Android.

Problema studiului este că el a fost făcut pe un eșantion mic de doar 500 de oameni, probabil americani (nu prea inteligenți și cu pasiuni pentru Apple moștenite)

Într-adevăr, iOS-ul este foarte popular printre gagici, din ce am observat și eu, dar în România, vârstnicii au Nokia dinalea vechi fără sistem de operare sau oricum, nu prea folosesc smartphone-uri la adevărata lor capacitate. Ați văzut bătrânei să stea pe Facebook sau Tinder în tramvai, în timp ce merg două stații să cumpere roșii proaspete nepoților?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.