SquareHome 2 – stilul Windows 10 pe dispozitive Android

SquareHome 2 pare a fi până în prezent cel mai bun lansator ce imită stilul Windows 10 pe dispozitivele Android. Este o aplicație gratuită, dar care are și o versiune Premium. Dacă este să ne luăm după recenzii, în prezent aplicația are nota 4,5 din 5 și foarte mulți utilizatori sunt mulțumiți de aplicație. Am testat și noi aplicația pentru voi și vom pune câteva poze și informații mai jos.

SquareHome 2

 

SquareHome2

SquareHome 2

SquareHome 2

Pozele de mai sus sunt de pe un dispozitiv mobil cu Android. Pentru versiunea de tablete cu Android vom pune poze mai jos.

SquareHome 2 - tablet

Ca o parte negativă a aplicației, pe tabletă aplicația rulează numai modul Portret. În modul Landscape nu se întâmplă absolut nimic deși rotate screen-ul este activat.

Voi ce lansator pentru Android folosiți? Aș tinde să cred că folosiți Google Launcher sau Pixel Launcher tocmai de aceea am menționat de la bun început faptul că mă adresez fanilor Windows 10 Mobile cu acest post. Dacă știți și alte launchere pentru Android ce pot fi utile, nu ezitați să lăsați un comentariu în rubrica de mai jos.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.