Snap2HTML – salvați dosarele Windows ca fișiere HTML

Snap2HTML este o aplicație partabilă gratuită pentru sistemele de operare Windows, ce vă permite să faceți snapshot-uri dosarelor sistemului pe care mai apoi să le salvați ca fișiere HTML.

Deși puteți accesa fișierele de pe sistemul de operare Windows, folosind Windows explorer sau o alternativă third party precum Total Commander, funcționalitatea pe care o oferă Snap2HTML poate fi o alternativă pentru alte task-uri. Pe lângă toate funcțiile pe care le oferă aplicația există și opțiunea de a căuta, opțiunea de a crea link-uri către conținut, dar și aceea de a crea un design customizat pentru listările HTML.

Fiind o aplicație portabilă, tot ce trebuie să faceți este să descărcați aplicația, să o extrageți local și apoi să o rulați.

snap2html

Ecranul de configurare are o singură opțiune absolut necesară, aceea de a selecta un dosar sursă (Root Folder). Opțional puteți bifa ca fișierul HTML să conțină fișierele ascunse sau fișierele de sistem și puteți redenumi titlul paginii. Procesul se desfășoară cu rapiditate indiferent de numărul mare de fișiere sau subdosare aflate sub Root Folder. Rezultatele pot fi deschise imediat ce pagina HTML este gata.

snap2html

În josul paginii HTML create puteți observa în partea dreaptă un buton denumit „Export this View“. Acesta vă permite să exportați fișierele, dosarele și / sau informații cu privire la calea fișierelor ca text simplu, JSON sau CSV. Dacă alegeți să exportați informațiile ca JSON sau CSV, puteți adăuga calea, tipul, mărimea și data ca informații suplimentare.

Cuvinte de încheiere: acum ceva timp pentru a face exact ce face acest progrămel, foloseam orice browser. Alegeam dosarul sursa pe care mai apoi îl trăgeam în fereastra browserului, apoi salvam pagina ca HTML.

Per total pot spune că aplicația este bună și mi-a mai simplificat puțin viața. Vouă cum vi se pare?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.