Slack pentru Windows face backup setărilor

Aplicația Slack mai nou salvează setările aplicației desktop. Pe când aplicațiile tradiționale pentru desktop nu salvează datele între instalări, chiar și servicii precum Google Chrome sau Spotify le cer adesea utilizatorilor să se autentifice din nou folosind credențialele între instalări… în recenta actualizare a clientului Slack pentru desktopuri, această cerință a fost înlăturată.

În noua actualizare Slack pentru Windows, utilizatorii pot dezinstala aplicația de pe PC-uri și o pot reinstala apoi, datele lor de logare fiind salvate. Nu este încă foarte clar dacă aceste date sunt stocate local sau altfel, cert este că acest fapt ajută utilizatorii dacă pentru orice motiv trebuie să dezinstaleze și să reinstaleze aplicația.

Deși Slack oferea această funcție utilizatorilor aplicației pentru telefoane Windows (în varianta beta), acesta este unul dintre puținele momente când o aplicație tipică pentru desktop folosește tehnicile recomandate de Microsoft cu privire la aplicațiile Windows 10.

Serviciul de comunicare pentru echipe devine astfel din ce în ce mai convenabil pentru utilizatori. Vi se pare bună noua funcție pentru aplicația desktop Slack? (asta în cazul în care o folosiți)

Posted in

Daniel

Senior tester înrăit de aplicații (iOS, Android sau web based); scriitor, grafician și programator de ocazie; senior salahor IT - sper că ne vom împrietenii uşor și că-ți vor plăcea articolele TechZip.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.