Slack este acum disponibil în Windows Store

Slack aduce în sfârșit aplicația sa pe Magazinul Windows. Exista deja aplicația pentru utilizatorii Android, cât și cei de iOS. Compania a lansat astăzi aplicația desktop via Desktop App Converter, ceea ce mai este cunoscut și ca Proiectul Centennial.

Cum aplicația Slack de pe Windows Store este practic o aplicație Win32, nu există o mare diferență în termeni de funcționalitate sau interfață grafică. Totuși aplicația vine cu o funcție destul de interesantă, respectiv Live Tiles – prin intermediul căreia puteți vedea mesajele recente în Start Menu.

De ce este aceasta o veste bună? Deoarece acum nu mai trebuie să intrați pe website-ul producătorului pentru a căuta, a descărca fișierul executabil (trecând din pagină în pagină) și instala aplicația, ci pur și simplu o căutați în Magazinul Windows și o instalați, scutind astfel timp prețios. Plus de asta, veți primi automat actualizări ale aplicației prin Windows Store.

Ce mai este de menționat este faptul că Slack nu este prima aplicație de tip Win32 ce a fost lansată pe Magazinul Windows. Încă de la lansarea Desktop App Converter-ului, o grămadă de companii și-au lansat aplicațiile pe Windows Store, printre care amintim companii ca: Kodi, Evernote, Arduino IDE și multe altele.

Un lucru amuzant este faptul că Desktop App Convertor este disponibil și poate fi descărcat de pe Windows Store.

Fie că folosiți Slack la birou sau în cercul de prieteni, lansarea aplicației pe Magazinul Windows este o veste bună pentru utilizatorii de dispozitive mobile ce folosesc Windows 10 Mobile ca sistem de operare. Eu unul sunt unul dintre acei utilizatori care se bucură de acest aspect.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.