SkyScanner – călătorii ieftine cu avionul

După cum scriam aici, puteți călătorii ieftin cu Google Flights, dar o altă modalitate de a călătorii cu avionul ieftin este SkyScanner.

Vă tot spuneam că am testat ca freelancer anumite aplicații, ei bine SkyScanner este una dintre acele aplicații. Partea și mai bună a acestei aplicații (iOSAndroid) este faptul că pe lângă biletele de avion pe care le caută, vă poate face propuneri și pentru rezervări camere de hotel ieftine sau închiriere de mașini.

După ce descărcați aplicația, aceasta este foarte ușor de folosit. Nu uitați să modificați setările cu valuta dorită de voi, țara de facturare și eventual limba în care să fie aplicația.

skyscanner

Apoi selectați ceea ce căutați, eu am folosit căutarea unui zbor ieftin, dar după cum v-am spus puteți alege și între rezervări ieftine sau închirieri de mașini ieftine.

skyscanner

skyscanner

O dată aleasă opțiunea cea mai ieftină, veți fi redirecționați apoi către pagina furnizorului de servicii ales pentru a finaliza rezervarea (de orice fel ar fi aceasta).

skyscanner

Aplicația păstrează și un mic istoric al căutărilor, dar în același timp puteți adăuga zborurile la favorite pentru a urmări apoi evoluția prețurilor.

Cum vi se pare aplicația spre deosebire de Google Flights? Dacă o veți folosi, gândiți-vă ca este într-o oarecare măsură și contribuția mea pe acolo.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.