Siri vă poate citi mesajele de pe WhatsApp

Știu că titlul poate provoca foarte multă paranoia, dar nu este cazul „Siri citeste mesajele WhatsApp“ – panică, panică, panică! Mdah, face asta, dar nu fără acordul vostru – sau cel puțin așa știm cu toții. Începând cu actualizarea WhatsApp pentru iOS a aplicației de chat, a fost lansată o nouă funcționalitate a acesteia. Prin simpla comandă „Siri, citește mesajele noi WhatsApp“ (EN: „Hey Siri, read new WhatsApp messages.“) inteligența artificială Apple va face asta. Ca funcție nouă, sper ca aceasta să își aducă contribuția la siguranța celor de la volan, astfel soferii putând să se concentreze la drum și nu la a scrie mesaje pe WhatsApp în timp ce conduc.

Cel mai probabil, această nouă funcționalitate se datorează faptului că WhatsApp a deschis software-ul Siri terților dezvoltatori anul trecut, în cadrul WorldWide Developers Conference (WWDC).

Pentru a vă bucura pe deplin de această funcționalitate a aplicației, dispozitivul mobil iOS trebuie să ruleze pe versiunea 10.3 și să aibă activată „Hey Siri“ în setările acestuia.

Pentru mai multe informații suplimentare cu privire la această caracteristică, precum și pentru a instala sau actualiza aplicația WhatsApp puteți accesa acest link.

Prima oară când am văzut notițele cu privire la actualizare am zis că: „Acum chiar că am sfeclit-o!“. S-a dus naibii cu toata intimitatea mesajelor private de pe WhatsApp. O să afle Siri cum fac eu schimb de manele cu Răzvan și probabil îmi vor apărea mai apoi în newsfeed pe Facebook sugestii cu Adrian Minune, Liviu Guță sau Florin Salam – toate pagini oficiale, bine-nțeles.

Aveți încredere în Siri, sau și voi credeți că este mână-n mână cu FBI-ul și Poliția Română? I-ați spune lui Siri să vă citească mesajele de pe WhatsApp?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.