Tutorial – Aprobă certificate de securitate pe iOS

Adaugă security certificate iOS la lista de certificate de securitate aprobate, sau pe lista certificatelor cu excepție. M-am lovit de această problemă la un utilizator care a schimbat serverul de e-mail și implicit certificatul de securitate a fost schimbat de pe serverul cel vechi pe cel nou. Deși migrarea e-mail-urilor s-a efectuat cu succes, de fiecare dată când deschidea clientul de e-mail pe dispozitivul mobil cu iOS, îi dădea eroare de certificat de securitate.

Pentru a aproba manual un certificat de securitate pentru e-mail-uri sau pentru aplicații – în cazul în care testați aplicații pe iOS, iată ce trebuie să faceți. De cele mai multe ori, pentru aprobare trebuie întâi să intrați în Settings apoi în General.

security certificate iOS

După aceea căutați aplicația sau certificatul de securitate care este invalid din Device Management.

security certificate iOS

Dați click pe aplicație sau certificatul pentru e-mail.

security certificate iOS

O dată deschisă aplicația, apăsați pe butonul de Trust .

security certificate iOS

O să vă apară apoi un pop-up unde trebuie să confirmați că doriți să adăugați certificatul respectiv la certificate de securitate de încredere.

security certificate iOS

Mai apăsați încă o dată pe Trust apoi verificați clientul de e-mail sau lansarea aplicației. Dacă acestea rulează fără probleme, înseamnă că ați adăugat cu succes certificatul sau certificatele respective la excepții sau le-ați aprobat cu succes.

security certificate iOS

Dacă mai aveți idei sau întrebări despre secrete ale iOS, nu ezitați să ne lăsați un comentariu mai jos. Este posibil ca tutorialul de sus sa difere în funcție de varianta de iOS instalata pe dispozitivul vostru.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.