SecureAPlus – licență gratuită pentru un an

Cu noul atac cibernetic WannaCry Ransomware sau malware-ul ce se poate lua prin intermediul unei reclame Flash din aplicația uTorrent, am căutat soluții de prevenire și protecție a atacurilor de acest fel, ajungând astfel la SecureAPlus.

SecureAPlus license

Conform paginii oficiale, puteți beneficia de protecție gratuită timp de un an de zile dacă descărcați și instalați soluția anti-malware oferită de SecureAPlus. Ca beneficii ale aplicației amintim:

  • aplicația folosește 12 motoare antivirus (Ahnlab, AVG, AVira, BitDefender, ClamWin, Emsisoft, ESET, McAfee, Microsoft Security Essentials, QuickHeal, Sophos, TotalDefence ) de căutare a amenințărilor fără a vă încetini performanța calculatorului (funcționează și pe calculatoare cu sisteme de operare mai vechi, sau cu configurații slabe)
  • aveți posibilitatea de a adăuga aplicații pe lista celor permise
  • o soluție ideală atât pentru un end-user ce folosește PC-ul acasă, cât și pentru companii
  • aplicația nu necesită dezinstalarea altor soluții anti-malware, anti-spyware, sau antivirus… funcționând fără a se bate cap în cap cu acestea
  • funcționează și ca antivirus offline
  • asistență și suport prin intermediul e-mail-ului

Versiunea gratuită poate fi descărcată de aici , dar dacă doriți o protecție mai avansată puteți alege versiunea Pro a aplicației pentru doar $2 pe lună, sau $22,50 pe an.

secureaplus

Pentru că niciodată nu putem să fim 100% protejați împotriva noilor atacuri ransomware, soluția cea mai bună este întotdeauna să fim precauți. Gândiți-vă ce este mai important pentru voi? Nu preferați să vă știți datele și fișierele personale în siguranță? Eu și Răzvan încă mai avem licența pentru Zemana, dar un plus de securitate nu strică, așa că am instalat și SecureAPlus just in case.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.