Samsung Galaxy S8: Ce știm până acum

O să încerc să adun aici toate informațiile ce se cunosc (sau măcar care se zvonesc) despre Samsung Galaxy S8, telefon ce va fi lansat în luna februrie, la MWC 2017 ce are loc la Barcelona.

Procesorul: Noul telefon Samsung va utiliza primul Qualcomm Snapdragon 835, primul procesor octa-core creat de compania americană. Acesta încarcă telefonul în 5 minute cât pentru 5 ore și e capabil să ruleze Windows 10 pe 32 de biți, deși folosește arhitectura ARM.

Displayul: Noul display al Samsung Galaxy S8 va acoperi toată partea frontală a telefonului (adică până la 90% din suprafața telefonului) și va avea toate părțile rotunjite, iar butonul de Home va fi unul virtual. Ecranul va avea rezoluție 4K (3840×2160 pixeli), rapot de 808 ppi și va fi disponibil în doua dimensiuni: 5.1 inchi și 5.5 inchi.

Ecranul va folosi rezoluția 4K doar atunci când e nevoie, pentru a economisi energie, deși bateria se zvonește că va fi de 4000 mAh.

Senzorul de amprentă: Senzorul de amprentă va fi integrat în display și va fi la fel de respoonsiv cum sunt cele de pe OnePlus 3T respectiv iPhone 7, permițând logarea utilozatorului la apăsarea ecranului.

Camera: Se zvonește că Samsung Galaxy S8 va fi primul terminal mobil Samsung ce are senzorul foto cu două lentile, similar cu LG G5. Camera principală va avea 21 mpx iar cea secundară 8 mpx cu flash led.

Fără mufă de căști: Se pare că distinșii domni din Coreea de Sud copiază și ce e prost de la Apple. La fel ca iPhone 7, Samsung Galaxy S8 nu va avea mufă de căști. Variante vor fi, dar decizia asta cred că îi va supăra pe mulți fani.

USB Type-C 3.1: Telefonul va folosi noul standard USB, cel care permite încărcarea mai rapidă și transfer de date în timp ce telefonul se încarcă…

O să actualizăm acticolul ăsta pe măsură ce aflăm mai multe informații.

Posted in

Razvan

Salahor IT, blogger amator, hater de ocazie, bucătar de garsonieră, fan Linux, băutor de cafea, workaholic ambițios.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.