Instalarea Androidului de pe Samsung Galaxy Note 7 pe modelele mai vechi limitează bateria la 60%

Pentru că distinșii domni de la Samsung au îndesat în Note 7 niște baterii instabile care abia încăpeau în lăcașul lor, s-au văzut nevoiți să anuleze Samsung Galaxy Note 7, dar nu au restras toate produsele.

Ca să izoleze problema, au făcut un update la sistemul de operare care nu permite încărcarea bateriei peste 60% din capacitate. Adică după ce că telefonul ținea o zi când era scos din cutie, acum o să țină 7 ore, dar măcar nu mai ia foc. Excepțional.

Ei bine, băieții de la XDA au descoperit că cei care încearcă să porteze ROM-ul de pe Note 7 pe modelele mai vechi, riscă să se aleagă și ei cu limitarea de încărcare a bateriei, sau să primească mesaje de la Samsung cum că trebuie să-ți returnezi telefonul.

Pentru mai multe informații, aruntați un ochi pe topicul ăsta de Reddit.

Că tot vorbeam de Note 7 și fanii Samsung. Un studiu Reuters/Ipsos arată că americanii nu și-au pierdut încrederea în brandul sud coreean, iar 91% din utilizatorii Samsung vor cumpăra și viitoarele dispozitive Samsung.

Eu nu aveam niciun fel de dubiu, se știe că americani sunt proști. Așa proști, că între Elena Udrea și Vadim Tudor, ei au pus ștampila pe Vadim.

În concluzie, nu instalați ROM-ul de Samsung Galaxy Note 7 pe alte telefoane, dacă nu vreți să fiți spamați și să vă alegeți cu limitarea de baterie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.